جمعیت اسلامی پرستاران ایران با توجه افزایش مسمومیت های زنجیره ای مدارس طی چند هفته گذشته که به خوابگاه های دانشجویی نیز کشیده شده با صدور بیانیه ای در 13 اسفند خطاب به وزرای علوم و آموزش پرورش خواستار تصمیم فوری و بی درنگ در خصوص مجازی شدن آموزش در کشور شد.
دکتر سیامک عزیزی دبیرکل جمعیت اسلامی پرستاران ایران در این خصوص گفت : کشور با یک بحران جدی و ناشناخته که فرزندان وطن و امنیت ملی و اجتماعی را تهدید میکند روبرو شده و جای بسی تعجب است که چرا ستاد بحران کشور تاکنون در این خصوص تصمیم موثری نگرفته است؟ در خصوص کرونا مسئولین حوزه بهداشت با پنهان کردن قضیه فرصت های طلایی برای آموزش مقابله با اپیدمی را از دست داده و کشور نوروز سیاهی را در سال 99 تجربه کرد. هم اکنون نیز با گذشت بیش از 2 ماه هنوز مسئولین مملکتی باوجود ساز و کارهای قانونی متعدد هیچ عکس المعل مناسب و مانعی برای این بحران نشان نداده اند!
مطابق اصل 176 قانون اساسی "شورای عالی امنیت ملی" در مواقع تهدید امنیت کشور باید با تشکیل جلسه فوق العاده اوضاع را مدیریت کرده و قبل از بزرگتر شدن تهدید و تبدیل شدن آن به فاجعه راهکارها و استراتژی مناسب را تدوین کند. سازمان مدیریت بحران در وزارت کشور و نیز سازمان پدافند غیر عامل زیر مجموعه ستاد کل نیروهای مسلح نیز مسئولیت مهمی در مواقعی اینچنینی دارند که طی دو ماه گذشته هیچ خبری از اقدامات آنها در خصوص مشکلی که خانواده های ایرانی را با دلهره و نگرانی بی حد و حصر روبرو کرده مشاهده نشده است.
بزرگی و پیچیدگی بحران پیش آمده با شیوع آن در استان های متعدد و در مناطق مختلف پایتخت کاملاً واضح و مشخص است و اینچنین بحرانهایی فقط با دستور رئیس جمهور و بیانیه وزیر بهداشت و انداختن مسئولیت بر دوش مسئولان امنیتی و وزارت حل نمی شود و عزم جدی تمام مسئولین کشوری و لشگری را می طلبد.
دکتر عزیزی در ادامه افزود : کندی مسئولین در حل این حادثه خانواده های دانش آموزان را به اخذ تصمیمات شخصی و مقابله خودجوش بصورت تجمع و برخوردهای فیزیکی با مدیران مدارس یا ممناعت از رفتن دانش آموزان واداشته و در صورتیکه با پیشنهاد و تصیم عاجل وزرای علوم و آموزش و پرورش ، در جهت حفظ سلامت و امنیت دختران نسبت تعطیلی مدارس و دانشگاه ها و ادامه آموزش به صورت مجازی تصمیم گرفته نشود ممکن است کشور وارد یک بحران غافلگیر کننده و غیر قابل جبران شود.
عضو سابق کمیسیون حقوقی خانه احزاب افزود : هر گروه تروریستی ، دشمن داخلی یا خارجی ، دلواپس یا تندرو و داعش و امثالهم که در سایه اینچنین امنیت ملی را تهدید کرده و تاکنون دم به تله سیستم های اطلاعاتی نداده است ، معلوم نیست چه نقشه های شومی برای گام های بعدی خود کشیده و در این خصوص ضرورت دارد مسئولین کشور اولاً قربانیان اهداف تروریستی و دختران مظلوم و مادران آینده میهن را از صحنه نبرد خارج و سپس با اخذ تصمیمات مناسب از جمله تجهیز همه مدارس و دانشگاه ها به سیستم های حفاظتی و امنیتی و حضور نگهبان و کنترل ورود و خروج با کارت شناسایی و نیز بررسی کارشناسی نوع حمله و عامل مسمومیت ها و ایمن سازی و تدابیر مناسب دیگر عاملان این فتنه را کشف و به دار مجازات بیاویزند.