جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

"جمعیت اسلامی پرستاران ایران" بعنوان اولین تشکل صنفی - سیاسی- اجتماعی - آموزشی و اطلاع رسانی - خدمات رسانی در حرفه پرستاری به همت تنی چند از فارغ التحصیلان پرستاری دانشگاه تهران در سال 1380 تاسیس و در بیست و پنجم خرداد هزار و سیصد و هشتاد و یک موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور و پروانه دائمی فعالیت کشوری از وزیر کشور وقت آقای سیدعبدالواحد موسوی لاری به شماره پروانه 181/42/1/الف گردید. اولین مجمع عمومی در سال 1381 برگزار گردید و هیئت رئیسه و دبیرکل انتخاب شدند. اولین دفتر جمعیت در خیابان باقرخان تاسیس گردیده و با تلاش هیئت مدیره در کمتر از 3 سال جمعیت اسلامی پرستاران ایران به یکی از 10 تشکل برتر کشور در رتبه بندی خانه احزاب وزارت کشور تبدیل شد. واحدهای آموزش، انتشارات، رفاه و تورهای مسافرتی، کارت های اعتباری، خدمات لیزینگ، بیمه ، کامپیوتر،موبایل، خدمات حقوقی، عضویت، سیاسی و ده ها خدمت دیگر برای جامعه پرستاری و پزشکی راه اندازی شده و شعب جمعیت در شهرستان ها تشکیل و رابطین بیمارستان ها انتخاب گردیدند. تعاونی های مصرف و مسکن در سال 1385 از وزارت تعاون مجوز گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند. مجوز انتشارات از وازت ارشاد ، موسسه اموزشی از وزارت علوم، اولین نشریه روی گیشه پرستاران به نام هفته نامه جامعه پرستاری از وزارت ارشاد نیز اخذ و هریک در حوزه پرستاری شروع به خدمت رسانی کرد و صدها عنوان کتاب و هزاران نسخه نشریه طی سال های گذشته منتشر و به جامعه پرستاری و پزشکی عرصه شد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران همواره یکی از تشکل های فعال در مسائل صنفی و حرفه ای پرستاران و با ارتباط مستمر با مراکز درمانی ، وزارت بهداشت، دولت، مجلس شورای اسلامی بالاخص کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون تشکل های مردم نهاد ، نهاد ریاست جمهوری ، سازمان برنامه و بودجه و ... بوده و در بسیاری از موارد انتقادات تند و صریح مسئوالان این تشکل در حوزه مشکلات صنفی و معیشتی پرستاران در رسانه ها منعکس و با همکاری دیگر تشکل ها منجر به اصلاحاتی نیز شد.

اوقات شرعی

سختی کار پرستاران در بخش های روانپزشکی/ هیچ مزایایی تعلق نمی گیرد

سرپرستار بازنشسته کلینیک نورولوژی بیمارستان روزبه، نسبت به سختی های کار پرستاران در بخش های روانپزشکی هشدار و گفت: متاسفانه این گروه از پرستاران از دریافت کارانه بیمارستانی محرومند.

زهرا درقندیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه  اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری با بیان این‌که پرستاران روان از دریافت کارانه‌های بیمارستانی محروم هستند، گفت: پرستاران در بخش روان در تمام طول شبانه‌روز همراه بیماران بستری هستند.

وی با بیان این‌که بیماران روان درک درستی از جامعه ندارند، در ادامه اظهار کرد: این بیماران نظیر بیماران اسکیزوفرنی و یا بیماران خلقی دارای خلق متغیر هستند که بیشتر دچار پرخاشگری و خشم می‌شوند.

سرپرستار بازنشسته کلینیک نورولوژی بیمارستان روزبه با بیان این‌که پرستاران هم از مراقبت با این بیماران به آزار روحی و جسمی دچار می‌شوند، در ادامه گفت: هم‌اکنون بیشترین برخوردهای فیزیکی و ضرب و شتم در بخش اورژانس بیمارستانی رخ می‌دهد.

وی با اشاره به استرس فراوان پرستاران روان در شیفت‌های شبانه افزود: یک پرستار باید با درایت و هنر این صحنه‌ها را کنترل کند.

درقندیان با بیان این‌که به پرسنل بیمارستان‌های روانپزشکی به‌علت درآمدزا نبودن کارانه تعلق نمی‌گیرد، خاطرنشان کرد: البته اجرای قانون ارتقاء بهره‌وری برای پرستاران روان بسیار سودمند بوده است به‌طوری‌که شیفت‌های ۱۲ ساعته شبانه ۱۸ ساعت محاسبه می‌شود از طرفی تنها مزیت کار در بیمارستان روانپزشکی سختی‌کار ۱۰۰ درصد تعلق می‌گیرد حال آن‌که این فاکتور برای سایر بیمارستان‌ها ۷۰ درصد است.

وی با اشاره به فشردگی ساعت کاری و اضافه‌کاری فراوان در بخش روان گفت: از این‌رو پرسنل پرستاری ناگزیر از اضافه‌کار اجباری هستند.

سرپرستار بازنشسته کلینیک نورولوژی بیمارستان روزبه با بیان این‌که لازمه درمان صحیح برای بیماران روان برقراری ارتباط صحیح است، افزود: چون پرستاران در ارتباط دائم با بیماران هستند از این‌رو کمبود نیروی انسانی و حجم فراوان کار نمی‌تواند به درمان موثر منجر شود.

درقندیان با بیان این‌که میزان دریافتی پرستاران با بازنشسته شدن کاهش می‌یابد، در ادامه افزود: این در حالی است که پرستاران از همه امور رفاهی محروم می‌شوند اما آن‌ها به مدت طولانی حق بیمه دریافت کردند که باید از مزایای آن بهره‌مند شوند
ابزار وبلاگ