نمایندگان پرستاران تهران صبح روز یکشنبه 31 خرداد به منظور رسیدگی به مطالبات صنفی خود مقابل سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تحصن خواهد کرد .
جامعه پرستاری طی دو سال گذشته مطالبات خود را از طرق گوناگون به گوش مسئوولان رساندند . هم اکنون بدنه سازمان مدیریت و برنامه ریزی و معاونت پشتیبانی وزارت بهداشت مشکل اصلی ما هستند زیرا معاونت پشتیبانی وزارت بهداشت نتوانسته مشکلات را به خوبی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی منتقل کند و از سویی از مشکلات کارکنان بهداشت و درمان و پرستاری نتوانسته به خوبی دفاع کند .
مسئله دید منفی کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی به مسأله بهداشت و درمان است . این دید منفی موجب ناکارآمدی سیستم بهداشت و درمان و از جمله قشر پرستاری شده ، اما در این میان برخی از خواسته های ما از قبیل کمبود نیروهای پرستاری که با 50 درصد ظرفیت مشغول به فعالیت هستند نه تنها مشکل پرستاری بلکه خواسته مردم نیز است . اگر مردم نیازمند دریافت حداقل خدمات باشند به 200 هزار پرستار نیاز داریم در حالی که هم اکنون با 100 هزار پرستار مشغول کار هستیم بنابراین بخشی از بار این کمبود به دوش پرستاران و بخشی بردوش همراهان بیمار است و در این میان برخی از خدمات نیز ارائه نمی شود .
ما هر چقدر سعی کردیم که به سازمان مدیریت بقبولانیم که پرستاری امروز با 35 سال پیش فرق می کند و برخلاف گذشته و با توسعه بخش های پرستاری و پرستار نیاز از به مراقبت بیشتری وجود دارد .
در تمام دنیا مدرک ، سختی کار ، تخصص ، ریسک ، شیفت های غیر متعارف ملاک تخصیص پرداخت تمام رده ها است . اما در کشور به دلیل ضعف سیستم مدیریت بهداشت و درمان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، پرستاران با توجه به اهمیتی که دارند پائین ترین حقوق را در سطح کارکنان بهداشت و درمان دریافت می کنند
جمعیت اسلامی پرستاران ایران خواهان تحول در وضعیت پرستاران می باشد زیرا پرستاران دیگر مطلع و آگاه بوده و پیگیر مطالبات خود هستند . تشکل ها و دولت نیز باید در این راستا حرکت کرده زیرا عدم توجه به این حرفه ، بی توجهی به سلامت جامعه است .
روابط عمومی
جمعیت اسلامی پرستاران ایران