جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

"جمعیت اسلامی پرستاران ایران" بعنوان اولین تشکل صنفی - سیاسی- اجتماعی - آموزشی و اطلاع رسانی - خدمات رسانی در حرفه پرستاری به همت تنی چند از فارغ التحصیلان پرستاری دانشگاه تهران در سال 1380 تاسیس و در بیست و پنجم خرداد هزار و سیصد و هشتاد و یک موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور و پروانه دائمی فعالیت کشوری از وزیر کشور وقت آقای سیدعبدالواحد موسوی لاری به شماره پروانه 181/42/1/الف گردید. اولین مجمع عمومی در سال 1381 برگزار گردید و هیئت رئیسه و دبیرکل انتخاب شدند. اولین دفتر جمعیت در خیابان باقرخان تاسیس گردیده و با تلاش هیئت مدیره در کمتر از 3 سال جمعیت اسلامی پرستاران ایران به یکی از 10 تشکل برتر کشور در رتبه بندی خانه احزاب وزارت کشور تبدیل شد. واحدهای آموزش، انتشارات، رفاه و تورهای مسافرتی، کارت های اعتباری، خدمات لیزینگ، بیمه ، کامپیوتر،موبایل، خدمات حقوقی، عضویت، سیاسی و ده ها خدمت دیگر برای جامعه پرستاری و پزشکی راه اندازی شده و شعب جمعیت در شهرستان ها تشکیل و رابطین بیمارستان ها انتخاب گردیدند. تعاونی های مصرف و مسکن در سال 1385 از وزارت تعاون مجوز گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند. مجوز انتشارات از وازت ارشاد ، موسسه اموزشی از وزارت علوم، اولین نشریه روی گیشه پرستاران به نام هفته نامه جامعه پرستاری از وزارت ارشاد نیز اخذ و هریک در حوزه پرستاری شروع به خدمت رسانی کرد و صدها عنوان کتاب و هزاران نسخه نشریه طی سال های گذشته منتشر و به جامعه پرستاری و پزشکی عرصه شد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران همواره یکی از تشکل های فعال در مسائل صنفی و حرفه ای پرستاران و با ارتباط مستمر با مراکز درمانی ، وزارت بهداشت، دولت، مجلس شورای اسلامی بالاخص کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون تشکل های مردم نهاد ، نهاد ریاست جمهوری ، سازمان برنامه و بودجه و ... بوده و در بسیاری از موارد انتقادات تند و صریح مسئوالان این تشکل در حوزه مشکلات صنفی و معیشتی پرستاران در رسانه ها منعکس و با همکاری دیگر تشکل ها منجر به اصلاحاتی نیز شد.

اوقات شرعی

رئیس قوه قضاییه با درخواست وزیر بهداشت مبنی بر اعمال مجازات جایگزین در پرونده های کیفری جرایم تعزیری پزشکان و پرستاران موافقت کرد.


به گزارش وبدا، پیرو موافقت رئیس قوه قضاییه با درخواست وزیر بهداشت در خصوص مساعدت در زمینه اعمال مجازات جایگزین در پرونده های کیفری جرایم تعزیری غیرعمد برای پزشکان و پرستاران، وزیر بهداشت به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد تا موارد اعمال مجازات حبس را برای انعکاس به رئیس قوه قضاییه به وی اطلاع دهند.

بر اساس این گزارش، رئیس قوه قضاییه پس از دیدار با وزیر بهداشت و پس از ارسال نامه وزیر بهداشت برای مساعدت در زمینه اعمال مجازات جایگزین در پرونده های کیفری جرایم تعزیری غیرعمد برای پزشکان و پرستاران ، موافقت خود را اعلام کرد.

همچنین وزیر بهداشت در نامه ای به رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ کرد که چنانچه مواردی از اعمال مجازات حبس برای پزشکان و پرستاران مشاهده شده است، موضوع را جهت اطلاع رئیس قوه قضاییه به وزارت بهداشت منعکس کنند.

ابزار وبلاگ