جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

"جمعیت اسلامی پرستاران ایران" بعنوان اولین تشکل صنفی - سیاسی- اجتماعی - آموزشی و اطلاع رسانی - خدمات رسانی در حرفه پرستاری به همت تنی چند از فارغ التحصیلان پرستاری دانشگاه تهران در سال 1380 تاسیس و در بیست و پنجم خرداد هزار و سیصد و هشتاد و یک موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور و پروانه دائمی فعالیت کشوری از وزیر کشور وقت آقای سیدعبدالواحد موسوی لاری به شماره پروانه 181/42/1/الف گردید. اولین مجمع عمومی در سال 1381 برگزار گردید و هیئت رئیسه و دبیرکل انتخاب شدند. اولین دفتر جمعیت در خیابان باقرخان تاسیس گردیده و با تلاش هیئت مدیره در کمتر از 3 سال جمعیت اسلامی پرستاران ایران به یکی از 10 تشکل برتر کشور در رتبه بندی خانه احزاب وزارت کشور تبدیل شد. واحدهای آموزش، انتشارات، رفاه و تورهای مسافرتی، کارت های اعتباری، خدمات لیزینگ، بیمه ، کامپیوتر،موبایل، خدمات حقوقی، عضویت، سیاسی و ده ها خدمت دیگر برای جامعه پرستاری و پزشکی راه اندازی شده و شعب جمعیت در شهرستان ها تشکیل و رابطین بیمارستان ها انتخاب گردیدند. تعاونی های مصرف و مسکن در سال 1385 از وزارت تعاون مجوز گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند. مجوز انتشارات از وازت ارشاد ، موسسه اموزشی از وزارت علوم، اولین نشریه روی گیشه پرستاران به نام هفته نامه جامعه پرستاری از وزارت ارشاد نیز اخذ و هریک در حوزه پرستاری شروع به خدمت رسانی کرد و صدها عنوان کتاب و هزاران نسخه نشریه طی سال های گذشته منتشر و به جامعه پرستاری و پزشکی عرصه شد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران همواره یکی از تشکل های فعال در مسائل صنفی و حرفه ای پرستاران و با ارتباط مستمر با مراکز درمانی ، وزارت بهداشت، دولت، مجلس شورای اسلامی بالاخص کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون تشکل های مردم نهاد ، نهاد ریاست جمهوری ، سازمان برنامه و بودجه و ... بوده و در بسیاری از موارد انتقادات تند و صریح مسئوالان این تشکل در حوزه مشکلات صنفی و معیشتی پرستاران در رسانه ها منعکس و با همکاری دیگر تشکل ها منجر به اصلاحاتی نیز شد.

اوقات شرعی

کسی که هر روز خود را ارزیابی نکند از ما نیست                 (امام موسی کاظم علیه السلام)

ابوالحسن موسی بن جعفر (ع)، امام هفتم روز یکشنبه هفتم صفر سال 128 یا 129 متولد شد. به جهت کثرت زهد و عبادتش معروف به (العبد الصالح) و به جهت علم و فروخوردن خشم و صبر بر مشقات و آلام زمانه مشهور به الکاظم گردید. مادر آن حضرت حمیده کنیزی از اهل مغرب یا اندلس بوده است.

امام موسی کاظم (ع) هنوز کودک بوده که فقهای مشور مثل ابوحنیفه از او مسئله می پرسیدند و کسب علم می کردند. بعد از شهادت پدر بزرگوارش امام صادق (ع) در بیست سالگی به امامت رسید و 35 سال رهبری ولایت شیعیان را به عهده داشت.

او در علم تواضعی و مکارم اخلاقی و کثرت صدقات و سخاوت و بخشندگی ضرب المثل بود. بدان و بداندیشان را با عفو و احسان بیکران خویش تربیت می فرمود. شبها به طور ناشناس در کوچه های مدینه می گشت و به مستمندان کمک می کرد. مبلغ دویست، سیصد و چهار صد دینار در کیسه می گذاشت و در مدینه میان نیازمندان قسمت می کرد. صرار (کیسه ها) مویس بن جعفر علیه السلام در مدینه معروف بود. واگر به کسی صره ای  می رسید بی نیاز می گشت معذلک در اطاقی که نماز می گذارد جز بوریا و مصحف و شمشیر چیزی نبود.امام موسی کاظم علیه السلام پس از مدتها زندانی بودن در زندانهای هارون الرشید توسط سندی ابن شاهک مسموم و در بیست و پنجم ماه رجب سال 138 هجری قرمی به لقاء الله پیوست.

جمعیت اسلامی پرستاران ایران سالروز شهادت این امام همام را به حضرت ولی عصر (عج)، ولی امر مسلمین و کلیه شیعیان جهان بخصوص پرسنل پرستاری تسلیت عرض می نماید.

روابط عمومی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

ابزار وبلاگ