سالمندان تنها قشری از مردم هستند که شاید تا حالا کمتر حرفی از آنها به میان آمده و کمتر کسی بوده که به خاطر اطلاع از نیازهایشان به دنبال کتابی بگردد . در اینجا می توان انسانی را دید که آرام و صبور و باگامهای ملایم به دنیا به موضوعات نگاه می کند و در همین صبر و ملایمت است که نقش او و تفاوت های عمده اش با دیگر سنین آشکار می شود . خردمندی و موشکافی که تجربه و علم به او آموخته است تا چگونه و چه هنگام رفتار کند و با مسایل برخورد نماید . این البته همه آن چیزی نیست که از سالمندی می دانیم . بررسی ها نشان می دهد که سالمندان تنها یک درصد از مجموع قوانین تصویب شده را دارا هستند که از این مقدار 62 درصد اقتصادی ، 22 درصد اجتماعی و 16 درصد رفاهی و بهداشتی است . دقت در همین سهم ناچیز نشان از بی توجهی به وضع زندگی سالمندان است .
علاوه بر این به جز مسایل و نیازهای پایه همچون خانواده ، هویت ، اوقات فراغت و ... این نیز اهمیت دارد که آیا راهکاری نیز برای حمایت از سالمندان در برابر خشونت ها و تهدیدها و آسیب ها اندیشیده و پیش بینی شده است .
با توجه به مشکلات و تنگناهای دوره سالمندی ، از قبیل پائین بودن سرانه و شاخص بهره مندی سالمندان از فضاها و فرصت های اجتماعی به دلیل تغییرات جمعیتی و یژگی های رشد جمعیتی آنان ، دگرگونیها و تغییرات کارکردهای فرهنگی،اجتماعی سالمندان نسبت به گذشته،مطلوب نبودن جایگاه سالمندان در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها ی خانواده و جامعه ، زندگی دشوار سالمندان در خانواده معاصر به دلیل بافت جدید و متفاوت ، آسیب پذیربودن ، از دست دادن برخی توانایی ها ، از دست دادن همسر ، مشخص نبودن جایگاه وضعیت آموزشی ، بهداشتی و توانبخشی سالمندان و مطلوب نبودن جایگاه حقوقی سالمند بر سیاستگذاران کشور واجب است یک حرکت فرهنگی ، اجتماعی و رفاهی در حوزه سالمندی انجام پذیرد . در پایان جمعیت اسلامی پرستاران ایران روز سالمندان را به کلیه ولی نعمتان سالمند تبریک و تهنیت می گوید .
روابط عمومی
جمعیت اسلامی پرستاران ایران