جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

"جمعیت اسلامی پرستاران ایران" بعنوان اولین تشکل صنفی - سیاسی- اجتماعی - آموزشی و اطلاع رسانی - خدمات رسانی در حرفه پرستاری به همت تنی چند از فارغ التحصیلان پرستاری دانشگاه تهران در سال 1380 تاسیس و در بیست و پنجم خرداد هزار و سیصد و هشتاد و یک موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور و پروانه دائمی فعالیت کشوری از وزیر کشور وقت آقای سیدعبدالواحد موسوی لاری به شماره پروانه 181/42/1/الف گردید. اولین مجمع عمومی در سال 1381 برگزار گردید و هیئت رئیسه و دبیرکل انتخاب شدند. اولین دفتر جمعیت در خیابان باقرخان تاسیس گردیده و با تلاش هیئت مدیره در کمتر از 3 سال جمعیت اسلامی پرستاران ایران به یکی از 10 تشکل برتر کشور در رتبه بندی خانه احزاب وزارت کشور تبدیل شد. واحدهای آموزش، انتشارات، رفاه و تورهای مسافرتی، کارت های اعتباری، خدمات لیزینگ، بیمه ، کامپیوتر،موبایل، خدمات حقوقی، عضویت، سیاسی و ده ها خدمت دیگر برای جامعه پرستاری و پزشکی راه اندازی شده و شعب جمعیت در شهرستان ها تشکیل و رابطین بیمارستان ها انتخاب گردیدند. تعاونی های مصرف و مسکن در سال 1385 از وزارت تعاون مجوز گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند. مجوز انتشارات از وازت ارشاد ، موسسه اموزشی از وزارت علوم، اولین نشریه روی گیشه پرستاران به نام هفته نامه جامعه پرستاری از وزارت ارشاد نیز اخذ و هریک در حوزه پرستاری شروع به خدمت رسانی کرد و صدها عنوان کتاب و هزاران نسخه نشریه طی سال های گذشته منتشر و به جامعه پرستاری و پزشکی عرصه شد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران همواره یکی از تشکل های فعال در مسائل صنفی و حرفه ای پرستاران و با ارتباط مستمر با مراکز درمانی ، وزارت بهداشت، دولت، مجلس شورای اسلامی بالاخص کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون تشکل های مردم نهاد ، نهاد ریاست جمهوری ، سازمان برنامه و بودجه و ... بوده و در بسیاری از موارد انتقادات تند و صریح مسئوالان این تشکل در حوزه مشکلات صنفی و معیشتی پرستاران در رسانه ها منعکس و با همکاری دیگر تشکل ها منجر به اصلاحاتی نیز شد.

اوقات شرعی

ماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با اشاره به اینکه پس از انتخاب نمایندگان پرستاران و کارکنان بیمارستان، آنها در اولین روز کاری مجلس بعد از تعطیلات برای دفاع از حقوق خود حضور خواهند داشت، افزود: با جدیت از حقوق پرستاران دفاع خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه بنده به عنوان وکیل جمع حاضر، موضوع را پیگیر هستم با قدردانی از پرستاران، متذکر شد: من از شما متشکرم که اجازه ندادید کسانی از احساسات شما سوءاستفاده کنند.

خجسته در ادامه طرح «قاصدک» را کشوری دانست و گفت: امیدواریم رفع ایرادات در دستور کار مسئولان کشوری قرار گیرد.

نماینده جامعه نظام پرستاری استان همدان نیز خطاب به مسئولان حاضر در جلسه با بیان اینکه جامعه پرستاران سال همدلی و همزبانی را می‎فهمند، اظهار کرد: ما جامعه پرستاران به دلیل مشکلات کشور در طی این مدت سه ماهه در مقابل حق خود سکوت کرده‌ایم.

فاطمه شیرانی اضافه کرد: ما به احترام آلام مادران شهدای غواص تا به امروز سکوت کرده‌ایم و دوست داریم با همدلی مشکلاتمان رفع شود.

وی با بیان اینکه ما موقعیت دانشگاه علوم پزشکی همدان را به عنوان قطب علمی غرب کشور با 60 رشته تحصیلات تکمیلی درک می‌کنیم، افزود: جامعه پرستاری، پزشک و پیراپزشک را دوست خود می‌داند.

نماینده جامعه نظام پرستاری استان همدان با بیان اینکه محیط بیمارستان پاساژ نیست، افزود: پزشکی، بیماری را پشت درب «آی سی یو» نگه می‌دارد و پذیرش نمی‌کند تا بیمار دیگری که پول بیشتری را می‌دهد بپذیرد.

وی تأکید بر اینکه در پرداخت حق کارانه باید توانمندی جامعه پرستاری و پیراپزشکی در نظر گرفته شود، افزود:‌ جامعه پرستاری اعتقاد به کار گروهی دارد، چراکه این امر به نفع جامعه است. 

شیرانی با بیان اینکه نیاز به فرمول پیچیده در طرح قاصدک نبود، عنوان کرد: تعرفه‌گذاری کار پیچیده‌ای نیست و ما در طرح تحول نظام سلامت حرفی برای گفتن داریم.

وی با بیان اینکه بنده در جریان امور و اقدامات دانشگاه هستم و رئیس دانشگاه علوم پزشکی به جد پیگیر رفع ایرادات است، گفت: این طرح کشوری است و باید مقامات بالا آن را رفع کنند.

نماینده جامعه نظام پرستاری استان همدان با بیان اینکه طرح قاصدک به هیچ عنوان مورد قبول جامعه پرستاری و غیرپزشکی نیست، تأکید کرد: در این طرح، میزان دریافت مبتنی بر عملکرد نیست؛ چرا گفته می‌شود حقوق ما 6 ماه بسته شده؛ در حالی که این طور نیست.

وی با بیان اینکه فردی که سامانه طرح قاصدک را طرح‌ریزی کرده یک روز هم در بیمارستان شیفت نبوده، گفت: هرگونه افزایش دریافتی مسئولان موجب کاهش دریافتی پرسنل می‌شود.

شیرانی در پایان افزود: ایجاد شکاف طبقاتی برای ایران و ایرانی خوب نیست.

ابزار وبلاگ