جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

"جمعیت اسلامی پرستاران ایران" بعنوان اولین تشکل صنفی - سیاسی- اجتماعی - آموزشی و اطلاع رسانی - خدمات رسانی در حرفه پرستاری به همت تنی چند از فارغ التحصیلان پرستاری دانشگاه تهران در سال 1380 تاسیس و در بیست و پنجم خرداد هزار و سیصد و هشتاد و یک موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور و پروانه دائمی فعالیت کشوری از وزیر کشور وقت آقای سیدعبدالواحد موسوی لاری به شماره پروانه 181/42/1/الف گردید. اولین مجمع عمومی در سال 1381 برگزار گردید و هیئت رئیسه و دبیرکل انتخاب شدند. اولین دفتر جمعیت در خیابان باقرخان تاسیس گردیده و با تلاش هیئت مدیره در کمتر از 3 سال جمعیت اسلامی پرستاران ایران به یکی از 10 تشکل برتر کشور در رتبه بندی خانه احزاب وزارت کشور تبدیل شد. واحدهای آموزش، انتشارات، رفاه و تورهای مسافرتی، کارت های اعتباری، خدمات لیزینگ، بیمه ، کامپیوتر،موبایل، خدمات حقوقی، عضویت، سیاسی و ده ها خدمت دیگر برای جامعه پرستاری و پزشکی راه اندازی شده و شعب جمعیت در شهرستان ها تشکیل و رابطین بیمارستان ها انتخاب گردیدند. تعاونی های مصرف و مسکن در سال 1385 از وزارت تعاون مجوز گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند. مجوز انتشارات از وازت ارشاد ، موسسه اموزشی از وزارت علوم، اولین نشریه روی گیشه پرستاران به نام هفته نامه جامعه پرستاری از وزارت ارشاد نیز اخذ و هریک در حوزه پرستاری شروع به خدمت رسانی کرد و صدها عنوان کتاب و هزاران نسخه نشریه طی سال های گذشته منتشر و به جامعه پرستاری و پزشکی عرصه شد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران همواره یکی از تشکل های فعال در مسائل صنفی و حرفه ای پرستاران و با ارتباط مستمر با مراکز درمانی ، وزارت بهداشت، دولت، مجلس شورای اسلامی بالاخص کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون تشکل های مردم نهاد ، نهاد ریاست جمهوری ، سازمان برنامه و بودجه و ... بوده و در بسیاری از موارد انتقادات تند و صریح مسئوالان این تشکل در حوزه مشکلات صنفی و معیشتی پرستاران در رسانه ها منعکس و با همکاری دیگر تشکل ها منجر به اصلاحاتی نیز شد.

اوقات شرعی

ا صدور حکم استادی دکتر فریبا طالقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شمار اساتید پرستاری در کشور به 21 نفر ارتفاء یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری، بر اساس این گزارش هم اکنون، دکتر مهوش صلصالی (تهران)، دکتر فضل اله احمدی (تربیت مدرس)، دکتر فرخنده شریف (شیراز)، دکتر علیرضا نیکبخت (تهران)، دکتر مرضیه معطری (شیراز)، دکتر ادیب حاج باقری (کاشان)، دکتر عباس عباس زاده (شهید بهشتی تهران)، دکتر فاطمه حقدوست اسکویی (ایران)، دکتر فروغ رفیعی (ایران)، دکتر رضا نگارنده (تهران)، دکتر ناهید دهقان نیری(تهران)، دکتر زهره پارسا یکتا (تهران)، دکترحمید پیروی (ایران)، دکتر سرور پرویزی (ایران)، دکتر حیدرعلی عابدی (دانشگاه آزاد اسلامی-خوراسگان)، دکتر فریده باستانی (ایران)، دکتر نگین مسعودی (کاشان)، دکتر عیسی محمدی(تربیت مدرس) و دکتر وحید زمان زاده (تبریز) ، دکتر نعیمه سید فاطمی (ایران) و دکتر فریبا طالقانی (اصفهان) از جمله اساتید پرستاری در کشور محسوب می شوند.

همچنین توزیع اساتید پرستاری در دانشگاه ها نیز به ترتیب شامل 6 استاد از دانشگاه ایران، 5 استاد از دانشگاه تهران، 2 استاد از دانشگاه شیراز، 2 استاد از دانشگاه تربیت مدرس ، 2 استاد از دانشگاه کاشان ، یک استاد از دانشگاه شهید بهشتی، یک استاد نیز از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان، یک استاد از دانشگاه تبریز و یک استاد از دانشگاه اصفهان است.

ابزار وبلاگ