جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

"جمعیت اسلامی پرستاران ایران" بعنوان اولین تشکل صنفی - سیاسی- اجتماعی - آموزشی و اطلاع رسانی - خدمات رسانی در حرفه پرستاری به همت تنی چند از فارغ التحصیلان پرستاری دانشگاه تهران در سال 1380 تاسیس و در بیست و پنجم خرداد هزار و سیصد و هشتاد و یک موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور و پروانه دائمی فعالیت کشوری از وزیر کشور وقت آقای سیدعبدالواحد موسوی لاری به شماره پروانه 181/42/1/الف گردید. اولین مجمع عمومی در سال 1381 برگزار گردید و هیئت رئیسه و دبیرکل انتخاب شدند. اولین دفتر جمعیت در خیابان باقرخان تاسیس گردیده و با تلاش هیئت مدیره در کمتر از 3 سال جمعیت اسلامی پرستاران ایران به یکی از 10 تشکل برتر کشور در رتبه بندی خانه احزاب وزارت کشور تبدیل شد. واحدهای آموزش، انتشارات، رفاه و تورهای مسافرتی، کارت های اعتباری، خدمات لیزینگ، بیمه ، کامپیوتر،موبایل، خدمات حقوقی، عضویت، سیاسی و ده ها خدمت دیگر برای جامعه پرستاری و پزشکی راه اندازی شده و شعب جمعیت در شهرستان ها تشکیل و رابطین بیمارستان ها انتخاب گردیدند. تعاونی های مصرف و مسکن در سال 1385 از وزارت تعاون مجوز گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند. مجوز انتشارات از وازت ارشاد ، موسسه اموزشی از وزارت علوم، اولین نشریه روی گیشه پرستاران به نام هفته نامه جامعه پرستاری از وزارت ارشاد نیز اخذ و هریک در حوزه پرستاری شروع به خدمت رسانی کرد و صدها عنوان کتاب و هزاران نسخه نشریه طی سال های گذشته منتشر و به جامعه پرستاری و پزشکی عرصه شد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران همواره یکی از تشکل های فعال در مسائل صنفی و حرفه ای پرستاران و با ارتباط مستمر با مراکز درمانی ، وزارت بهداشت، دولت، مجلس شورای اسلامی بالاخص کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون تشکل های مردم نهاد ، نهاد ریاست جمهوری ، سازمان برنامه و بودجه و ... بوده و در بسیاری از موارد انتقادات تند و صریح مسئوالان این تشکل در حوزه مشکلات صنفی و معیشتی پرستاران در رسانه ها منعکس و با همکاری دیگر تشکل ها منجر به اصلاحاتی نیز شد.

اوقات شرعی

حرفه پرستاری  یکی  از مشاغل بسیار حساسی  است که دارای  شاخصه های  منحصر  به فردیست که این حرفه را نسبت به سایر مشاغل متمایز کرده است ؛ برای  مثال شیفت های  غیر متعارف ، کار درمحیط غم و اندوه و درد ، مواجه با عوامل عفونت زا و بیماری های  خطرناک و بسیاری  مشکلات عدیده دیگر که به رغم کارشناسان دنیا ، پرستاری  بعد از معدن سخت ترین  شغل شناخته شده است و در کشورهای  توسعه یافته پرستاران علاوه بر برخورداری  از شأن اجتماعی  خاص ، بالاترین حقوق را در مقایسه با دیگران دریافت می  کنند و معیار آنها براساس سختی  کار ، تخصص ، مدرک و ریسک مشاغل است .

ولی  در کشور ما به دلیل اجرای  سیاستهای  غیرکارشناسی  در عرصه بهداشت و درمان در طی  سالیان اخیر وضعیت پرستاری  روز به روز بدتر شده و اکنون به وخامت  رسیده است طی  دوسال اخیر تشکلهای  مختلف پرستاری  با پشتیبانی  کادر پرستاری  ضمن برگزاری  تجملات و مکاتبات فراوان با مسئوولان امر همچنان پیگر مطالبات زیر هستند

  1. تأمین نیروی  انسانی 
  2. سخت و زیان آور شناختن پرستاری  در بیمارستانها و مراکز خصوصی  سازی 
  3. پرداخت سریع و بدون قید و شرط 20 میلیارد
  4.  مصوب مجلس در قالب افزایش انگیزه شغلی 
  5. درج کلمه کارشناسی  در احکام پرستاری 
  6. رفع تبعیض در پرداخت و اجرای  واقعی  نظام هماهنگ حقوق براساس معیارهای  واقعی 
  7. تعرفه گذاری  خدمات پرستاری  و اصلاح معیارهای  طرح کارانه

در پایان جمعیت اسلامی  پرستاران ایران از مسئولان می  خواهد تا دیدگاه خود را نسبت به پرستاری  اصلاح نمایند و در برنامه های  آتی  خود جایگاه ویژه ای  را برای  پرستاری  در نظر بگیرند .

 

روابط عمومی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

ابزار وبلاگ