جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

"جمعیت اسلامی پرستاران ایران" بعنوان اولین تشکل صنفی - سیاسی- اجتماعی - آموزشی و اطلاع رسانی - خدمات رسانی در حرفه پرستاری به همت تنی چند از فارغ التحصیلان پرستاری دانشگاه تهران در سال 1380 تاسیس و در بیست و پنجم خرداد هزار و سیصد و هشتاد و یک موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور و پروانه دائمی فعالیت کشوری از وزیر کشور وقت آقای سیدعبدالواحد موسوی لاری به شماره پروانه 181/42/1/الف گردید. اولین مجمع عمومی در سال 1381 برگزار گردید و هیئت رئیسه و دبیرکل انتخاب شدند. اولین دفتر جمعیت در خیابان باقرخان تاسیس گردیده و با تلاش هیئت مدیره در کمتر از 3 سال جمعیت اسلامی پرستاران ایران به یکی از 10 تشکل برتر کشور در رتبه بندی خانه احزاب وزارت کشور تبدیل شد. واحدهای آموزش، انتشارات، رفاه و تورهای مسافرتی، کارت های اعتباری، خدمات لیزینگ، بیمه ، کامپیوتر،موبایل، خدمات حقوقی، عضویت، سیاسی و ده ها خدمت دیگر برای جامعه پرستاری و پزشکی راه اندازی شده و شعب جمعیت در شهرستان ها تشکیل و رابطین بیمارستان ها انتخاب گردیدند. تعاونی های مصرف و مسکن در سال 1385 از وزارت تعاون مجوز گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند. مجوز انتشارات از وازت ارشاد ، موسسه اموزشی از وزارت علوم، اولین نشریه روی گیشه پرستاران به نام هفته نامه جامعه پرستاری از وزارت ارشاد نیز اخذ و هریک در حوزه پرستاری شروع به خدمت رسانی کرد و صدها عنوان کتاب و هزاران نسخه نشریه طی سال های گذشته منتشر و به جامعه پرستاری و پزشکی عرصه شد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران همواره یکی از تشکل های فعال در مسائل صنفی و حرفه ای پرستاران و با ارتباط مستمر با مراکز درمانی ، وزارت بهداشت، دولت، مجلس شورای اسلامی بالاخص کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون تشکل های مردم نهاد ، نهاد ریاست جمهوری ، سازمان برنامه و بودجه و ... بوده و در بسیاری از موارد انتقادات تند و صریح مسئوالان این تشکل در حوزه مشکلات صنفی و معیشتی پرستاران در رسانه ها منعکس و با همکاری دیگر تشکل ها منجر به اصلاحاتی نیز شد.

اوقات شرعی

نقش برجسته ، والا ، حساس و سازنده کتاب در پویش های تکامل آفرین فردی و اجتماعی ناشی از گستردگی روح ارزشی دانش و بینش و ابهت و اهمیت فرهنگ مکتوب در تاریخ بشری است در اهمیت عنصر کتاب برای تکامل جامعه انسانی همین بس که تمامی ادیان آسمانی در حال بزرگ تاریخ بشری از طریق کتاب جاودانه مانده اند ، و روابط فرهنگی جامعه بشری نیز از پوشش کتاب و مبادلات فرهنگی تقویت شده است .

بی تردید پیرایش فرهنگ از زواید  زیان آور ، آرایش فرهنگ پاکی و خلوص و گسترش فرهنگ در همه سطوح و برای تمام اقشار نیاز به تلاش و همبستگی فراوان دارد و کتاب می تواند در این عرصه و میدان به خوبی بکار گرفته شود و کارایی خود را به نیکی به منصه ظهور و بروز برساند . لذا سزاوار نیست چنین عنصر مهمی را به دست فراموشی و یا کم توجهی بسپاریم . همانطور که می دانیم  آیین آسمانی ما پرچمدار کتاب و کتابخوانی در زمین است که اندکی تأمل و کاوش در میان اوراق زرین تاریخ اسلام این حقیقت را به روشنی می نمایاند .

لذا باید در توسعه فرهنگ تولید فکر و کتاب و امر کتابخوانی گامهای بزرگتری برداریم همکنون براساس آمارهای منتشره وضعیت کتاب و کتابخوانی در ایران وضعیت بسیار اسفناکی دارد که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد جمعیت اسلامی ایران روز کتاب و کتابخوانی را گرامی داشته و از تمامی پرستاران می خواهد تا در بسط و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی قدم بردارند و با مطالعه کتابهای علمی مرتبط با فعالیت خویش و کتابهای عمومی دیگر در مسیر رشد و بالندگی گام گذارند . همچنین با تسلیت سالروز درگذشت علامه آیت ا... طباطبایی اززحمات بیدریغ آن عالم فرزانه تقدیر به عمل می آورد .

 روابط عمومی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

ابزار وبلاگ