جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

"جمعیت اسلامی پرستاران ایران" بعنوان اولین تشکل صنفی - سیاسی- اجتماعی - آموزشی و اطلاع رسانی - خدمات رسانی در حرفه پرستاری به همت تنی چند از فارغ التحصیلان پرستاری دانشگاه تهران در سال 1380 تاسیس و در بیست و پنجم خرداد هزار و سیصد و هشتاد و یک موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور و پروانه دائمی فعالیت کشوری از وزیر کشور وقت آقای سیدعبدالواحد موسوی لاری به شماره پروانه 181/42/1/الف گردید. اولین مجمع عمومی در سال 1381 برگزار گردید و هیئت رئیسه و دبیرکل انتخاب شدند. اولین دفتر جمعیت در خیابان باقرخان تاسیس گردیده و با تلاش هیئت مدیره در کمتر از 3 سال جمعیت اسلامی پرستاران ایران به یکی از 10 تشکل برتر کشور در رتبه بندی خانه احزاب وزارت کشور تبدیل شد. واحدهای آموزش، انتشارات، رفاه و تورهای مسافرتی، کارت های اعتباری، خدمات لیزینگ، بیمه ، کامپیوتر،موبایل، خدمات حقوقی، عضویت، سیاسی و ده ها خدمت دیگر برای جامعه پرستاری و پزشکی راه اندازی شده و شعب جمعیت در شهرستان ها تشکیل و رابطین بیمارستان ها انتخاب گردیدند. تعاونی های مصرف و مسکن در سال 1385 از وزارت تعاون مجوز گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند. مجوز انتشارات از وازت ارشاد ، موسسه اموزشی از وزارت علوم، اولین نشریه روی گیشه پرستاران به نام هفته نامه جامعه پرستاری از وزارت ارشاد نیز اخذ و هریک در حوزه پرستاری شروع به خدمت رسانی کرد و صدها عنوان کتاب و هزاران نسخه نشریه طی سال های گذشته منتشر و به جامعه پرستاری و پزشکی عرصه شد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران همواره یکی از تشکل های فعال در مسائل صنفی و حرفه ای پرستاران و با ارتباط مستمر با مراکز درمانی ، وزارت بهداشت، دولت، مجلس شورای اسلامی بالاخص کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون تشکل های مردم نهاد ، نهاد ریاست جمهوری ، سازمان برنامه و بودجه و ... بوده و در بسیاری از موارد انتقادات تند و صریح مسئوالان این تشکل در حوزه مشکلات صنفی و معیشتی پرستاران در رسانه ها منعکس و با همکاری دیگر تشکل ها منجر به اصلاحاتی نیز شد.

اوقات شرعی

مواد مخدر مایه فساد است ، فساد را باید برداشت تا دیگران اصلاح شوند ، هر عاقلی  این معنا را تصدیق دارد که با این طور فسادها که جوانهای ما را به نیستی تقریباً می کشاند باید مبارزه شود » . امام خمینی (ره) برای خود ارزش قایل باشید و گزینه سلامت زیستن  را انتخاب کنید این جمله از سوی سازمان ملل شعار روز جهانی مبارزه با مواد مخدر انتخاب شده است. انتخاب گزینه سالم برای زندگی بدان معناست که روشی برای زندگی انتخاب شود که تأثیر مثبت برجسم و فکر داشته و مشتمل بر عنوان هایی نظیر ورزش برای تقویت سلامت و بهزیستی « آموزش » ارزش کارگروهی ، نظم و ایجاد اعتماد به نفس باشد . صاحبنظران گسترش برنامه های متنوع و تفریحی و هنری ، توسعه ورزش همگانی ، ایجاد نشاط اجتماعی و ارایه برنامه هایی برای کاستن از مشکلات سیاسی،اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی در جوامع مختلف را از جمله زمینه های جلوگیری از گرایش به مواد مخدر عنوان کرده اند.

جمعیت اسلامی پرستاران ایرن نیز به عنوان یکی از گروه بهداشت کشور یکی از دغدغه های کنونی بهداشتی و اجتماعی کشور را مصرف مواد مخدر آنهم به صورت رو به تزاید می داند که متأسفانه بیشتر قشر جوان و مولد کشور را اسیر خود نموده است. در این راه گسترش آگاهی عمومی ، کنترل سطح کیفی مراکز ارائه خدمات درمانی  ، حمایت در جهت درمان افراد معتاد و ارائه سرویس های مناسب و دیدگاه کاملاً بیمار انگارانه در مقابل یک معتاد ، ارائه قوانین موثر در جهت کنترل در امر عرضه مواد مخدر ، و ایجاد اشتغال و ایجاد نشاط عمومی می تواند در کنترل این معضل نقش به سزایی داشته باشد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران در پایان تمایل همکاری خود را در سطوح پیشگیری ، درمان و بازتوانی بیماران مبتلا به مواد مخدر اعلام می نماید.

روابط عمومی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

ابزار وبلاگ