جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

"جمعیت اسلامی پرستاران ایران" بعنوان اولین تشکل صنفی - سیاسی- اجتماعی - آموزشی و اطلاع رسانی - خدمات رسانی در حرفه پرستاری به همت تنی چند از فارغ التحصیلان پرستاری دانشگاه تهران در سال 1380 تاسیس و در بیست و پنجم خرداد هزار و سیصد و هشتاد و یک موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور و پروانه دائمی فعالیت کشوری از وزیر کشور وقت آقای سیدعبدالواحد موسوی لاری به شماره پروانه 181/42/1/الف گردید. اولین مجمع عمومی در سال 1381 برگزار گردید و هیئت رئیسه و دبیرکل انتخاب شدند. اولین دفتر جمعیت در خیابان باقرخان تاسیس گردیده و با تلاش هیئت مدیره در کمتر از 3 سال جمعیت اسلامی پرستاران ایران به یکی از 10 تشکل برتر کشور در رتبه بندی خانه احزاب وزارت کشور تبدیل شد. واحدهای آموزش، انتشارات، رفاه و تورهای مسافرتی، کارت های اعتباری، خدمات لیزینگ، بیمه ، کامپیوتر،موبایل، خدمات حقوقی، عضویت، سیاسی و ده ها خدمت دیگر برای جامعه پرستاری و پزشکی راه اندازی شده و شعب جمعیت در شهرستان ها تشکیل و رابطین بیمارستان ها انتخاب گردیدند. تعاونی های مصرف و مسکن در سال 1385 از وزارت تعاون مجوز گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند. مجوز انتشارات از وازت ارشاد ، موسسه اموزشی از وزارت علوم، اولین نشریه روی گیشه پرستاران به نام هفته نامه جامعه پرستاری از وزارت ارشاد نیز اخذ و هریک در حوزه پرستاری شروع به خدمت رسانی کرد و صدها عنوان کتاب و هزاران نسخه نشریه طی سال های گذشته منتشر و به جامعه پرستاری و پزشکی عرصه شد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران همواره یکی از تشکل های فعال در مسائل صنفی و حرفه ای پرستاران و با ارتباط مستمر با مراکز درمانی ، وزارت بهداشت، دولت، مجلس شورای اسلامی بالاخص کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون تشکل های مردم نهاد ، نهاد ریاست جمهوری ، سازمان برنامه و بودجه و ... بوده و در بسیاری از موارد انتقادات تند و صریح مسئوالان این تشکل در حوزه مشکلات صنفی و معیشتی پرستاران در رسانه ها منعکس و با همکاری دیگر تشکل ها منجر به اصلاحاتی نیز شد.

اوقات شرعی

سالمندان تنها قشری از مردم هستند که شاید تا حالا کمتر حرفی از آنها به میان آمده و کمتر کسی بوده که به خاطر اطلاع از نیازهایشان به دنبال کتابی بگردد . در اینجا می توان انسانی را دید که آرام و صبور و باگامهای ملایم به دنیا به موضوعات نگاه می کند و در همین صبر و ملایمت است که نقش او و تفاوت های عمده اش با دیگر سنین آشکار می شود . خردمندی و موشکافی که تجربه و علم به او آموخته است تا چگونه و چه هنگام رفتار کند و با مسایل برخورد نماید . این البته همه آن چیزی نیست که از سالمندی می دانیم . بررسی ها نشان می دهد که سالمندان تنها یک درصد از مجموع قوانین تصویب شده را دارا هستند که از این مقدار 62 درصد اقتصادی ، 22 درصد اجتماعی و 16 درصد رفاهی و بهداشتی است . دقت در همین سهم ناچیز نشان از بی توجهی به وضع زندگی سالمندان است .

علاوه بر این به جز مسایل و نیازهای پایه همچون خانواده ، هویت ، اوقات فراغت و ... این نیز اهمیت دارد که آیا راهکاری نیز برای حمایت از سالمندان در برابر خشونت ها و تهدیدها و آسیب ها اندیشیده و پیش بینی شده است .

با توجه به مشکلات و تنگناهای دوره سالمندی ، از قبیل پائین بودن سرانه و شاخص بهره مندی سالمندان از فضاها و فرصت های اجتماعی به دلیل تغییرات جمعیتی و یژگی های رشد جمعیتی آنان ، دگرگونیها و تغییرات کارکردهای فرهنگی،اجتماعی سالمندان نسبت به گذشته،مطلوب نبودن جایگاه سالمندان در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها ی خانواده و جامعه ، زندگی دشوار سالمندان در خانواده معاصر به دلیل بافت جدید و متفاوت ، آسیب پذیربودن ، از دست دادن برخی توانایی ها ، از دست دادن همسر ، مشخص نبودن جایگاه وضعیت آموزشی ، بهداشتی و توانبخشی سالمندان و مطلوب نبودن جایگاه حقوقی سالمند بر سیاستگذاران کشور واجب است یک حرکت فرهنگی ، اجتماعی و رفاهی در حوزه سالمندی انجام پذیرد . در پایان جمعیت اسلامی پرستاران ایران روز سالمندان را به کلیه ولی نعمتان سالمند تبریک و تهنیت می گوید .

روابط عمومی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

ابزار وبلاگ