جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

"جمعیت اسلامی پرستاران ایران" بعنوان اولین تشکل صنفی - سیاسی- اجتماعی - آموزشی و اطلاع رسانی - خدمات رسانی در حرفه پرستاری به همت تنی چند از فارغ التحصیلان پرستاری دانشگاه تهران در سال 1380 تاسیس و در بیست و پنجم خرداد هزار و سیصد و هشتاد و یک موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور و پروانه دائمی فعالیت کشوری از وزیر کشور وقت آقای سیدعبدالواحد موسوی لاری به شماره پروانه 181/42/1/الف گردید. اولین مجمع عمومی در سال 1381 برگزار گردید و هیئت رئیسه و دبیرکل انتخاب شدند. اولین دفتر جمعیت در خیابان باقرخان تاسیس گردیده و با تلاش هیئت مدیره در کمتر از 3 سال جمعیت اسلامی پرستاران ایران به یکی از 10 تشکل برتر کشور در رتبه بندی خانه احزاب وزارت کشور تبدیل شد. واحدهای آموزش، انتشارات، رفاه و تورهای مسافرتی، کارت های اعتباری، خدمات لیزینگ، بیمه ، کامپیوتر،موبایل، خدمات حقوقی، عضویت، سیاسی و ده ها خدمت دیگر برای جامعه پرستاری و پزشکی راه اندازی شده و شعب جمعیت در شهرستان ها تشکیل و رابطین بیمارستان ها انتخاب گردیدند. تعاونی های مصرف و مسکن در سال 1385 از وزارت تعاون مجوز گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند. مجوز انتشارات از وازت ارشاد ، موسسه اموزشی از وزارت علوم، اولین نشریه روی گیشه پرستاران به نام هفته نامه جامعه پرستاری از وزارت ارشاد نیز اخذ و هریک در حوزه پرستاری شروع به خدمت رسانی کرد و صدها عنوان کتاب و هزاران نسخه نشریه طی سال های گذشته منتشر و به جامعه پرستاری و پزشکی عرصه شد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران همواره یکی از تشکل های فعال در مسائل صنفی و حرفه ای پرستاران و با ارتباط مستمر با مراکز درمانی ، وزارت بهداشت، دولت، مجلس شورای اسلامی بالاخص کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون تشکل های مردم نهاد ، نهاد ریاست جمهوری ، سازمان برنامه و بودجه و ... بوده و در بسیاری از موارد انتقادات تند و صریح مسئوالان این تشکل در حوزه مشکلات صنفی و معیشتی پرستاران در رسانه ها منعکس و با همکاری دیگر تشکل ها منجر به اصلاحاتی نیز شد.

اوقات شرعی

به گزارش سازمان ملل در  ربع قرن آتی تقریباً تمامی رشد جمعیت در شهرها به وقوع خواهد پیوست که بیشتر آن در کشورهای کمتر توسعه یافته است  یعنی تا سال 2030 بیش از 60% از جمعیت جهان در مناطق شهری به سر خواهند برد. چنین شهرنشینی گسترده موجب ایجاد چالشهای عظیم مانند فقر ، جنایت و اعتیاد به مواد مخدر می شود. در بسیاری از شهرهای رو به گسترش جهان حفاظت از محیط زیست ناچیز است و برنامه ریزی برای آن بی هدف است.

در واقع پیامدهای زیست محیطی رشد شهرنشینی قابل توجه است. شهرها مصرف کنندگان فعال منابع طبیعی و ایجاد کننده زباله هستند و بیشترین مقدار گازهای گلخانه ای را تولید می کنند که موجب تغییر آب و هوای جهان می شود.

شهرها غالباً کیفیت آب را کاهش می دهند ، چشمه ها را خشک می کنند ، محیط دریایی را آلوده می کنند ، هوا را متعفن می کنند ، زمین را تخریب کرده و تنوع زیست محیطی را از بین می برند.

در این  روز جهانی محیط زیست ، همه ما انسانهای کره خاکی باید چالش شهر نشینی را جدی بگیریم باید به گسترش فضای سبز ، جنگل های مصنوعی ، حفظ اکولوژی موجود در طبیعت ، مطالعه و آشنایی با مسائل زیست محیطی و کنترل و بازیافت زباله ها ، تولید مولدهای انرژی که کمتر برای طبیعت مضر  باشند همت گماریم. و در احیای منابع طبیعی و شهرهای سبز کوشا باشیم. جمعیت اسلامی پرستاران ایران نیز دوشادوش آحاد ملت روز جهانی محیط زیست را گرامی می دارد و این روز را به تمامی دست اندرکاران این امر مهم تبریک می گوید امید است با تلاش مسائل ذیربط شاهد فجایع زیست محیطی نظیر نابودی جنگلها و آلودگی شدید شهرهای بزرگ و ... نباشیم.

روابط عمومی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

ابزار وبلاگ