جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

"جمعیت اسلامی پرستاران ایران" بعنوان اولین تشکل صنفی - سیاسی- اجتماعی - آموزشی و اطلاع رسانی - خدمات رسانی در حرفه پرستاری به همت تنی چند از فارغ التحصیلان پرستاری دانشگاه تهران در سال 1380 تاسیس و در بیست و پنجم خرداد هزار و سیصد و هشتاد و یک موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور و پروانه دائمی فعالیت کشوری از وزیر کشور وقت آقای سیدعبدالواحد موسوی لاری به شماره پروانه 181/42/1/الف گردید. اولین مجمع عمومی در سال 1381 برگزار گردید و هیئت رئیسه و دبیرکل انتخاب شدند. اولین دفتر جمعیت در خیابان باقرخان تاسیس گردیده و با تلاش هیئت مدیره در کمتر از 3 سال جمعیت اسلامی پرستاران ایران به یکی از 10 تشکل برتر کشور در رتبه بندی خانه احزاب وزارت کشور تبدیل شد. واحدهای آموزش، انتشارات، رفاه و تورهای مسافرتی، کارت های اعتباری، خدمات لیزینگ، بیمه ، کامپیوتر،موبایل، خدمات حقوقی، عضویت، سیاسی و ده ها خدمت دیگر برای جامعه پرستاری و پزشکی راه اندازی شده و شعب جمعیت در شهرستان ها تشکیل و رابطین بیمارستان ها انتخاب گردیدند. تعاونی های مصرف و مسکن در سال 1385 از وزارت تعاون مجوز گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند. مجوز انتشارات از وازت ارشاد ، موسسه اموزشی از وزارت علوم، اولین نشریه روی گیشه پرستاران به نام هفته نامه جامعه پرستاری از وزارت ارشاد نیز اخذ و هریک در حوزه پرستاری شروع به خدمت رسانی کرد و صدها عنوان کتاب و هزاران نسخه نشریه طی سال های گذشته منتشر و به جامعه پرستاری و پزشکی عرصه شد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران همواره یکی از تشکل های فعال در مسائل صنفی و حرفه ای پرستاران و با ارتباط مستمر با مراکز درمانی ، وزارت بهداشت، دولت، مجلس شورای اسلامی بالاخص کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون تشکل های مردم نهاد ، نهاد ریاست جمهوری ، سازمان برنامه و بودجه و ... بوده و در بسیاری از موارد انتقادات تند و صریح مسئوالان این تشکل در حوزه مشکلات صنفی و معیشتی پرستاران در رسانه ها منعکس و با همکاری دیگر تشکل ها منجر به اصلاحاتی نیز شد.

اوقات شرعی

انواده تنها نظام اجتماعی است که در همه جوامع ، از مذهبی و غیرمذهبی پذیرفته شده و در جوامع گوناگون دارای نقش ، پایگاه و منزلت های گوناگون است . با اینکه خانواده هسته ای کوچک از اجتماع است در حیات اجتماعی مردم نقش و تأثیر فراوانی دارد . خانواده هسته اول همه سازمانها و نهادهای اجتماعی است همه نقش های مربوط به ایجاد تمدن و انتقال مواریث و رشد و شکوفایی انسانیت به آن مربوط می شود و نیز همه سنت ها ، عقاید و آداب ویژگی های فردی و اجتماعی از طریق خانواده به نسل جدید انتقال می دهد . جامعه متشکل از خانواده هاست ، مختصات آن از طریق روابط خانوادگی قابل توصیف است . اثر وجودی مفید و یا زیانبخش آن ، به جامعه هم می رسد .

ساخت و منشی  آن در سکون یا اضطراب جامعه مؤثر است . انگیزه اعضایش در انگیزه ای اجتماع تأثیر می گذارد چگونگی منشی  و سبک زندگی آن در اخلاق جامعه و در صحت یا بیماری آن نقشی مؤثر دارد .

با توجه به وظایف خانواده که از اهم آن می توان به ابقای نسل ، پرورش نسل و مراقبت از آن به سبب حفظ آن از خطرات گوناگون ، صمیمیت و نزدیکی تنگاتنگ ، اعضاء و همرنگی و همدلی و تعاون و تکمیل و تکامل و ایجاد زمینه آن و آسایش در خانواده نامبرد به اهمیت جایگاه ویژه به عنوان یک نهاد اجتماعی می توان پی برد . در این راستا با توجه به اینکه کانون خانواده در بسیاری از کشورها مورد توجه جدی قرار نمی گیرد و مشکلات اجتماعی ناشی از آن قابل مشاهده است . لذا بر مسئولین امر است تا در این راستا با برنامه ریزی های صحیح و علمی گامی در جهت تثبیت و حفظ کانون خانواده ها بردارند .

روابط عمومی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

ابزار وبلاگ