جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

تاسیس یکهزار و سیصد و هشتاد هجری شمسی

جمعیت اسلامی پرستاران ایران

"جمعیت اسلامی پرستاران ایران" بعنوان اولین تشکل صنفی - سیاسی- اجتماعی - آموزشی و اطلاع رسانی - خدمات رسانی در حرفه پرستاری به همت تنی چند از فارغ التحصیلان پرستاری دانشگاه تهران در سال 1380 تاسیس و در بیست و پنجم خرداد هزار و سیصد و هشتاد و یک موفق به اخذ موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور و پروانه دائمی فعالیت کشوری از وزیر کشور وقت آقای سیدعبدالواحد موسوی لاری به شماره پروانه 181/42/1/الف گردید. اولین مجمع عمومی در سال 1381 برگزار گردید و هیئت رئیسه و دبیرکل انتخاب شدند. اولین دفتر جمعیت در خیابان باقرخان تاسیس گردیده و با تلاش هیئت مدیره در کمتر از 3 سال جمعیت اسلامی پرستاران ایران به یکی از 10 تشکل برتر کشور در رتبه بندی خانه احزاب وزارت کشور تبدیل شد. واحدهای آموزش، انتشارات، رفاه و تورهای مسافرتی، کارت های اعتباری، خدمات لیزینگ، بیمه ، کامپیوتر،موبایل، خدمات حقوقی، عضویت، سیاسی و ده ها خدمت دیگر برای جامعه پرستاری و پزشکی راه اندازی شده و شعب جمعیت در شهرستان ها تشکیل و رابطین بیمارستان ها انتخاب گردیدند. تعاونی های مصرف و مسکن در سال 1385 از وزارت تعاون مجوز گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند. مجوز انتشارات از وازت ارشاد ، موسسه اموزشی از وزارت علوم، اولین نشریه روی گیشه پرستاران به نام هفته نامه جامعه پرستاری از وزارت ارشاد نیز اخذ و هریک در حوزه پرستاری شروع به خدمت رسانی کرد و صدها عنوان کتاب و هزاران نسخه نشریه طی سال های گذشته منتشر و به جامعه پرستاری و پزشکی عرصه شد. جمعیت اسلامی پرستاران ایران همواره یکی از تشکل های فعال در مسائل صنفی و حرفه ای پرستاران و با ارتباط مستمر با مراکز درمانی ، وزارت بهداشت، دولت، مجلس شورای اسلامی بالاخص کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون تشکل های مردم نهاد ، نهاد ریاست جمهوری ، سازمان برنامه و بودجه و ... بوده و در بسیاری از موارد انتقادات تند و صریح مسئوالان این تشکل در حوزه مشکلات صنفی و معیشتی پرستاران در رسانه ها منعکس و با همکاری دیگر تشکل ها منجر به اصلاحاتی نیز شد.

اوقات شرعی

شهید آیت الله سید محمد باقر صدر یکی از علمای پیشرو در حوزه علیمه نجف بود که در زمینه های مختلف صاحب نظر بود شهید صدر در تبیین فلسفی اندیشه خود از فلسفه صدرایی مدد  می گیرد  بدین معنی که از نظر او تمامی ابزارهای معرفتی  عینی ، مانند تعقل و برهان ، کشف و شهود و وحی و کتاب و نیز تجربه حائز اهمیت هستند و هیچ یک دیگری را نقض نمی کند ولی حدود و کارایی هر یک بادیگری تفاوت دارد . در زمینه فقه نیز او معتقد به اجتهاد پویاست . از نظر او « وقایع روبه رشد و متجدد ، به گونه ای مداوم ، پاسخ شرعی را می طلبد . احکام شرعی با آنکه ثابتند اما شرایط گوناگون در تطبیق آن تغییراتی را می آفریند »

تفکر سیاسی او از قرآن و سنت معصومین و حکمت  سیاسی اسلام اخذ شده است . شهید صدر ضمن تطبیق جهانگرهای  اسلامی با  جهانگیریهای معاصر و ارائه تصویر زندگی بخشی از اسلام نه تنها به احیای حکمت  سیاسی اسلام مورد نظر فارابی پرداخته است بلکه در شکوفایی و به روز آوردن آن نیز مؤثر بوده است .

جمعیت اسلامی پرستاران سالروز شهادت آیت الله سید محمد باقر صدر فقیه  دانشمند و مجاهد ستوده و خواهر گرامیش توسط رژیم بعثی عراق را به عموم مسلمین تسلیت عرض می نماید .

یادش گرامی و راهش پررهرو باد .

روابط عمومی

                                     جمعیت اسلامی پرستاران ایران

ابزار وبلاگ